SG-hoveniers - Uw tuin, onze passie !!

Wie zijn deze hoveniers ?

Wie zijn wij eigenlijk ?                           

 is van kleins af aan al buiten te vinden, tussen de aardbeien, prei, coniferen en kerstbomen  is hij begonnen met werken , maar zijn creatieve en sociale  kant moesten  ook geuit worden dus was een logische stap om de opleiding voor hovenier te gaan volgen , inmiddels is hij na een ruime 20 jaar in het groen  uw aanspreekpunt voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin.

In een vrijblijvend gesprek bij u thuis of in onze sfeertuinen brengen we uw wensen en eisen in kaart. Aan de hand hiervan kunt u van ons een offerte verwachten voor een creatief ontwerp met oog voor detail en wat aansluit aan uw verwachtingen. In het vervolgtraject zullen wij een duidelijke werk omschrijvende offerte opstellen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Na goedkeuring zal ons team van sfeermakers het ontwerp vertalen naar een sfeervol geheel.


Meer informatie ?
Bel Bart Swinkels rechtstreeks op 0651-534244
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

is de contactpersoon binnen het bedrijf omtrent het onderhoud van uw tuin. Dit kan een tuin zijn die door ons is gemaakt, maar ook andere tuinen kunnen door ons in onderhoud worden genomen, denk hierbij bijvoorbeeld aan particuliere en bedrijfstuinen, maar ook hotels en VVE`s van appartementencomplexen behoren tot onze tevreden klantenkring .

Wij kunnen voor u een onderhoudsplan op maat maken, van wekelijks onderhoud tot het jaarlijks snoeien op basis van een uurtarief of in contract vorm, alles is mogelijk.

Meer informatie ?
Bel Frans Gruithuijzen rechtstreeks op 0653-292104
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maar natuurlijk kunnen wij dit niet allemaal alleen , een team van super fanatieke hoveniers staan voor u klaar ! Maak een afspraak en wellicht staat een van deze hoveniers binnenkort bij u in de tuin !Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0653-292104 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Swinkels – Gruithuijzen Hoveniers is aangesloten bij de Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorziening ( VHG )

De maandelijkse inloopochtend komt per 1 juli te vervallen, uiteraard zijn onze sfeertuinen na afspraak [ ... ]

Lees meer...
SG Cleanmachine

 

 SG CLEAN MACHINE NIEUW !!!!!

Een terras wat vies en vuil is, helemaal groen met mossen, en spiegelglad [ ... ]

Lees meer...
Al het andere nieuws